19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriYAZ GÜNLERİNDE DONDURMALAR, DAIKIN İLE GÜVENDE

YAZ GÜNLERİNDE DONDURMALAR, DAIKIN İLE GÜVENDE

100 yıllık geçmişe sahip iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin, endüstriyel soğutma pazarında bünyesindeki Zanotti, Tewis, AHT, Hubbard, J&E Hall markaları ve geniş ürün gamıyla hizmet veriyor. Daikin çevre dostu, tasarruf sunan, yüksek teknolojili cihaz ve çözümleriyle marketlerde ve soğuk hava depolarında gıdaların güvenli bir şekilde depolanmasında tercih sebebi oluyor. -25°C dondurma depoları ve -35°C şoklama uygulamaları ile her türlü gıdayı güvenle muhafaza edebilen çözümleri ile Daikin, Zirvegül Grup’un Kemerburgaz’da yer alan Algida Dondurma Deposu’na ise ZEAS kondenser üniteleri ile çözüm sağladı. Böylece sıcak yaz günlerinde dondurmalar güvenle tüketicilere ulaşması için muhafaza ediliyor.

İklimlendirme sektöründe 100’üncü yılını kutlayan Japon devi Daikin, endüstriyel soğutma pazarında da çıtayı yukarı taşıyor. Bünyesinde barındırdığı Zanotti, Tewis, AHT, Hubbard, J&E Hall markalarıyla gücünü artıran Daikin, üstün teknolojili ve çevreci endüstriyel soğutma ürünleriyle market zincirleri, oteller, restoranlar, soğuk hava deposu yatırımcıları, endüstriyel ve medikal tesisler, meyve-sebze-et-tavuk-balık firmalarını hedefliyor. Verimliliği yüksek, üstün teknolojili endüstriyel soğutma ürün gamı ile Daikin Türkiye, özellikle taze sebze, meyve, beyaz ve kırmızı et grubundaki gıdaların hem taze hem de donuk muhafazasının yanı sıra -25°C dondurma depoları ve -35°C şoklama uygulamaları ile her türlü gıdayı güvenle muhafaza ediyor.

 

Başta İstanbul olmak üzere, Antalya, Alanya, Aksaray, Niğde, Muş, Bitlis, Bingöl, Van ve Hakkari kentlerinde farklı markaların ürettiği gıdaların pazarlama ve dağıtımını yapan Zirvegül Grup, Kemerburgaz’daki Algida Dondurma Deposu için Daikin’in endüstriyel soğutma çözümlerini seçti. Üretilen dondurmaların -27°C sabit sıcaklıkta sevkiyata hazır halde tutulmasının arzulandığı proje için 2 adet 15 HP kapasitede Daikin ZEAS kondenser ünitesi kullanıldı. Yüksek enerji verimliliği, markanın kaliteli ürünlerine duyulan güven ve Daikin tarafından çok kısa sürede sağlanan proje desteği Daikin markasının seçiminde en önemli kriterler olarak öne çıktı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz