25 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriCreavit ile Banyo Tasarımının Geleceği: Unicera 2024

Creavit ile Banyo Tasarımının Geleceği: Unicera 2024

Sektördeki köklü geçmişimiz ve yenilikçi vizyonumuzla, Unicera 2024 Fuarı’nda yerimizi alıyoruz. Yarım asrı aşan deneyimimiz ile kalite, işlevsellik ve estetiği bir araya getirerek, kullanıcı beklentilerini aşan çözümler sunmaya devam ediyoruz. Bu yıl da yenilikçi banyo ürünlerini tanıtmanın yanı sıra genç tasarımcılarla buluşmayı hedefleyen etkinliklerimizle, katkılarımızı sürdürüyoruz.

 

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen lider firmalarının, tüm yapı tipleri için tasarladıkları inovatif ürünleri sergilediği Unicera, her yıl yüz elli binden fazla ziyaretçiyi ağırlıyor. Seramik, banyo ve mutfak sektöründe öncü markaların bir araya geldiği bu önemli fuar, hem sektördeki profesyonellerin hem de tasarım meraklılarının buluşma noktası olarak öne çıkıyor. Bu doğrultuda 2024 yılında da Creavit olarak, fuarda son teknoloji ürünlerimizi sergileyerek kullanıcılarımıza inovatif çözümler sunmayı hedefliyoruz. Yenilikçi ürünlerimizi yakından inceleyerek, sektörde fark yaratan tasarımlarımıza tanıklık etme fırsatı yakalamak isteyen ziyaretçilerimizi; İstanbul Fuar Merkezi, Hol 4, Stand A02’de heyecanla bekliyoruz.

Sürdürülebilirlik ilkelerimizi sadece ürünlerimizle değil, aynı zamanda geleceğin tasarımcılarıyla kurduğumuz ilişkilerimizle ve desteklerimize sağlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da farklı üniversitelerin mimarlık ve iç mimarlık öğrencileriyle bir araya geldiğimiz etkinliğimiz ile gelenekselleşen buluşmamızı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Geçen yıl büyük bir ilgiyle karşılanan etkinliğimizde; genç tasarımcıların sektörde deneyim kazanmalarına ve kendilerini geliştirmelerine destek oluyoruz.

4 – 8 Kasım 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Unicera Fuarı’nda yenilikçi çözümlerimizle buluşmak, son gelişmeleri ve tasarım trendlerini yakından görmek isteyen tüm ziyaretçilerimizi, Hol 4, Stand A02’de bekliyoruz. Banyo tasarımında yeni ilham kaynaklarını keşfetmek için siz de bu büyük buluşmada yerinizi alın!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz