18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriExpo Turkey By Qatar İçin Geri Sayım Başladı

Expo Turkey By Qatar İçin Geri Sayım Başladı

19-21 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Expo Turkey by Qatar fuarı ile iki ülke arasındaki ticaret hacminin iki katına çıkarılması bekleniyor…

Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik ilişkileri güçlendirecek olan Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı. Fuar 19-21 Nisan tarihleri arasında Katar Ulusal Kongre Merkezi’nde (QNCC) gerçekleşecek.

200’den fazla Türk firmanın katılımıyla düzenlenecek olan fuarın ikinci gününde Türkiye’den seçilmiş 40 işadamı ve Katar’dan seçilmiş 40 işadamının katılımıyla Türk-Katar İş Liderleri Zirvesi gerçekleştirilecek.

Medyacity ve Katar Vakfı’na bağlı Katar Ulusal Kongre Merkezi (QNCC) tarafından organize edilen fuara QNB Bank, Turkuvaz Medya, Tekfen İnşaat, Türk Hava Yolları, Kuzu Grup, Commercial Bank – Abank ve Sheraton Doha sponsor olacak.

Medyacity Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, “İnşaat, müteahhitlik ve mobilya başta olmak üzere Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin katılımı ile ticari anlamda bir nev’i Katar çıkartması yapacağız. Türkiye ve Katar’ın ticaret hacmini iki katına çıkartacağız” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz