Çankaya Belediyesi değerleri 145 bin TL ile 32 milyon 836 bin TL arasında değişen 21 gayrimenkulünü satışa çıkardı….
Çankaya Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan 21 gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Satışa konu gayrimenkuller İlker, İlkadım, Öveçler, Harbiye, Sancak, Büyükesat, Küçük Konaklar, Çukurca, Çayyolu, İmrahor-3, Dikmen ve Metin Oktay’da yer alıyor.
Gayrimenkullerin ihalesi 30 Mayıs 2017 günü 14:05 ile 15:45 saatleri arasında Çankaya Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak. İhale şartnamesi Çankaya Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde ücretsiz görülebilir ve 100 TL karşılığında satın alınabiliyor.
İhaleye katılacakların; Kanuni ikametgah sahibi olmaları ve ikametgah belgesini; isteklilerin tüzel kişi olması halinde; Şirketse Ticaret Odası kayıt belgesi ile Şirket imza sirkülerini; Dernek veya Vakıfsa taşınmaz mal satın alma yetkisini gösterir genel kurul kararı ile teklifte bulunacak kişilerin yetki belgesinin noter onaylı suretini; Ortak girişim olarak girecek ortakların yukarıda belirtilen belgeler ile imza sirkülerini ve teklif mektubunda ortaklık oranlarını belirtmeleri; geçici teminata ait makbuzu (geçici teminatın banka teminat mektubu olması halinde limit içi ve süresiz olması gerekmektedir); İhale dosyasının idareden satın alındığına dair dosya alındı makbuzunun aslını; İhale konusu taşınmazın yerinde görüldüğüne dair Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden alınacak yer görme belgesini; sözleşme ve şartnameleri okuyup kabul ettiğine dair taahhütnameyi; dış zarfa koymaları, teklif mektubunu şartname ekinde bulunan örneğine uygun olarak doldurarak iç zarfa koymaları ve tekliflerinde ada, parsel numarasını yazmaları gerekmektedir.