18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriBina içi dikey ulaşımdaki güvenli teknolojiler Asansör İstanbul 2025'te

Bina içi dikey ulaşımdaki güvenli teknolojiler Asansör İstanbul 2025’te

Bina içi dikey ulaşımın olmazsa olmazı asansörlerin, güvenlik yönetmeliğine uygun olarak üretimini, montajını ve bakımlarını sağlayacak en yeni teknolojiler, Uluslararası Asansör İstanbul 2025 fuarında sergilenecek.

 

Kendine özgü mevzuata sahip olan asansörler, dünyanın en güvenli taşıma araçlarının başında gelmesine karşın, gerekli güvenlik kurallarına uyulmadığında kazalar kaçınılmaz oluyor. Asansör kazaları, montaj ve bakım sırasında meydana gelebildiği gibi, güvenlik açıkları sebebiyle yolcuların kullanımı sırasında da gerçekleşebiliyor. Türkiye genelinde aktif durumdaki 800 bin asansörün her gün milyonlarca yolcu taşıdığını belirten Asansör İstanbul Fuar Direktörü Seda Bozkurt, 2025 Mayıs ayında 19.’sunu düzenleyecekleri fuarda, asansör teknolojilerine ve güvenliğine yönelik tüm yeniliklerin bir arada sergileneceğini söyledi.

 

Informa Markets tarafından AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı, 15-18 Mayıs 2025 tarihlerinde 19. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Makine, motor ve kumanda sistemlerinden, sinyalizasyon ve elektronik aksamlara, kabin, karkas ve raylardan, askı halatlarına kadar asansöre dair tüm bileşenlerin bir arada sergileneceği fuarda, en yeni ve en akıllı güvenlik teknolojileri ziyaretçilerle buluşacak.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz