18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriDOUBLETREE BY HİLTON BODRUM IŞIL CLUB ALL INCLUSIVE RESORT’TE YAZ DEVAM EDİYOR…

DOUBLETREE BY HİLTON BODRUM IŞIL CLUB ALL INCLUSIVE RESORT’TE YAZ DEVAM EDİYOR…

Takvimler yaz sezonunun sona erdiğini gösterse de Bodrum’da yılın en güzel zamanları yaşanmaya devam ediyor. Bodrum’un gün batımında misafirlerine eşsiz manzaralar sunan DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort, misafirlerini Torba Koyu’nun sonsuz maviliğinde tatilin tadını çıkarmaya davet ediyor.

Ultra her şey dahil konsepti ve yemyeşil doğasıyla DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club All Inclusive Resort, sakin ve keyifli tatil arayan misafirlerine, yılın en güzel döneminde hem cocuklar hem yetişkinler için olan aktivilere katılarak eğlenceli vakit geçirme ve tatillerini farklı etkinliklerle renklendirme imkanı sunuyor.

 

 

Ayrıca, misafirlerimiz Spa Soul’un profesyonel masaj ve bakımlarıyla yılın tüm yorgunluğunu atarken, gün sonunda İtalyan lezzetleriyle öne çıkan Poco veya taze deniz ürünleriyle akıllarda kalan Skorpina A La Carte restoranlarında unutulmaz bir akşam yemeği deneyimi yaşıyorlar. Otel içerisindeki Bodrum’da günbatımının en güzel yaşandığı Sunset Bar misafirlerinin tatillerini keyifli geçirmeleri için DJ performanı eşliğinde eşsiz kokteyllerini sunuyor.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz