7 Eylül 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriEsat Yontuç sevgilisi Hande Gülşen kimdir?

Esat Yontuç sevgilisi Hande Gülşen kimdir?

Acunn Medya’nın Genel Koordinatörü ve Acun Ilıcalı’nın en yakın arkadaşı olan Esat Yontuç sevgilisi Hande Gülşen kimdir?

Müzmin bekarlar arasında olan Acunn Medya Genel Koordinatörü Esat Yontuç sonunda aradığı aşkı buldu. Uzun yıllardır bekar olan Yontuç, modacı Hande Gülşen ile birlikte.

Survivor çekimleri için Dominik’te olan Esat Yontuç, geçtiğimiz hafta sevgilisi Hande Gülşen ile New York’ta buluşup ona evlenme teklifi etti.

Hande Gülşen kimdir?

Tasarım markası 2wins’in kurucularından olan Hande Gülşen, modacıdır. İkizi Duygu Gülşen ile birlikte 2winds markasını 2008 yılında kurmuştur.

2Wins markasıyla 22 ülkede 52 satış noktasıyla ve 4 mağazasıyla çalışmalarına devam eden Hande Gülşen, Yeditepe Üniversitesi’nden mezun olmuştur.

1983 doğumlu olan Hande Gülşen, aslen Boşnak’tır. Eğitimini turizm alanında alan Hande Gülşen, ikiz kardeşi ile hobi olarak moda ile ilgilendirken sektöre giriş yapmıştır.

Hande Gülşen şimdilerde Acunn Medya’nın Genel Koordinatörü Esat Yontuç ile yaşadığı aşkla adını duyuruyor. Esat Yontuç’un Hande Gülşen’e ABD’de evlenme teklifi ettiği ve çiftin evlilik yolunda emin adımlarla ilerlediği konuşuluyor.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz