20 Eylül 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriEvidea'dan Seçili Ürünlerde 1 Alana 1 Bedava Fırsatı!

Evidea’dan Seçili Ürünlerde 1 Alana 1 Bedava Fırsatı!

Ev dekorasyonunda yenilik arayanlar için 12-25 Ağustos 2024 tarihleri arasında Evidea mağazaları ve evidea.com’da müthiş bir fırsat dönemi başlıyor! Seçili Ürünlerde 1 Alana 1 Bedava” kampanyası kapsamında, hayalinizdeki ev dekorasyonunu ve ev ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla tamamlamanın tam zamanı!

Ev dekorasyonunda yenilik arayanlar için Evidea’dan müthiş bir fırsat! Mutfak, ev tekstili, tamamlayıcı mobilya, ev ve yaşam, ev dekorasyon, elektrikli ev aletleri, banyo ve aydınlatma olmak üzere toplam 8 ana kategoride geniş bir ürün yelpazesine sahip Evidea, 12-25 Ağustos 2024 tarihleri arasında “Seçili Ürünlerde 1 Alana 1 Bedava” kampanyasıyla evinizi yenilikle buluşturacak özel ürünler sunuyor.

Ev tekstili, ev dekorasyonu ve tamamlayıcı mobilya kategorilerindeki yüzlerce seçili üründe geçerli olan “1 Alana 1 Bedava” kampanyası, evinizi ve yaşam alanlarınızı yenilemek için harika bir fırsat sunuyor.

Ev tekstili kategorisinde konforu ve şıklığı bir araya getiren kırlentler, minderler, perdeler ve halılar gibi birçok ürün seçeneği bulunabiliyorken, tamamlayıcı mobilya kategorisinde ise, özel oturma alanları oluşturacağınız berjerler ve puflar yer alıyor. Ev dekorasyonunda fark yaratmak ve evlere kişisel bir dokunuş katmak isteyenler için Evidea, aynalar, çerçeveler, duvar süsleri, yapay çiçekler ve dekoratif objeler gibi ürünlerle yaşam alanlarına estetik ve yenilik getiriyor.

Bu harika kampanyalı ürünleri keşfetmek ve yaşam alanlarınıza taze bir soluk katmak için Evidea mağazalarını ve evidea.com’u ziyaret etmeyi unutmayın!

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz