19 Eylül 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriHäfele ile sürdürülebilir yaşam!

Häfele ile sürdürülebilir yaşam!

Häfele, su tasarrufunu ön planda tutarak geliştirdiği yenilikçi bulaşık, çamaşır ve kurutma makineleriyle çevreye duyarlı bir gelecek inşa etme taahhüdü veriyor.

Häfele bulaşık makineleri, her yıkamada sadece 10 – 12 litre su tüketerek gereksiz su kullanımını önlüyor. Aynı oranda bulaşık elde yıkandığında ise yaklaşık 100 litre su harcanıyor. Akıllı sensörler ve optimize edilmiş su püskürtme teknolojisi ile her yıkamada önemli su tasarrufu sağlayan Häfele bulaşık makineleri,bu özellik sayesindeyılda yaklaşık 40 ton su tasarrufu sağlayarak çevre dostu bir yaşam sunuyor.

Häfele’nin Orion Serisi Çamaşır Makineleri, şirketin çevresel vizyonu ile ortak doğayı koruyor. Aenerji sınıfına sahip çamaşır makineleri, standart enerji sınıfına sahip makinelere göre yüzde 70 daha fazla enerji verimliliği sunuyor.

Häfele’nin kurutmalı çamaşır makineleri ise içerdikleri çoklu sensörler ve mikroişlemciler sayesinde yıkama yükünü, su basıncını ve döngüyü akıllıca tanımlayıp ayarlıyor. Yarım yük döngüsü sırasında, makine su alımını ve yıkama süresini ayarlayarak su ve enerji tüketimini optimize ediyor. Bu sayede, yıkama işlemi son derece verimli hale geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz