18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerMagazin Haberleriİbrahim Erkal son durumu! İbrahim Erkal kimdir?

İbrahim Erkal son durumu! İbrahim Erkal kimdir?

Maltepe’deki evinin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal son durum! İbrahim Erkal kimdir?

Evinin otoparkında baygın halde bulmasının ardından hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal’ın yoğun bakımda tedavi gördüğü ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından uyutularak Beşiktaş Ulus’taki Liv Hospital’a kaldırılan İbrahim Erkal’ın son derece ciddi beyin kanamasının olduğu bildirildi.

Liv Hospital’den yapılan açıklamaya göre İbrahim Erkal’ın derin komada olduğu ve ameliyata alındığı söylendi.

İbrahim Erkal kimdir?
Türk şarkıcı, söz yazarı, besteci ve oyuncu olan İbrahim Erkal, 10 Ekim 1967 tarihinde Erzurum-Narman’da dünyaya gelmiştir. Erkal, ilk albümü “Sarhoş Baki (Erzurum Türküleri)”ni 1984 yılında çıkarmıştır.

1994 yılında Tutku albümünü yayınlayan İbrahim Erkal, bu albümle sesini duyurmayı başarmıştır. Erkal, 1995 yılının ilk aylarında Sıra Bende/Aklımdasın adlı ikinci albümünü yayınlamıştır.

1996 yılının yaz aylarında üçüncü albümü Gönlünüze Talibim’deki Canısı şarkısıyla patlama yaşayan İbrahim Erkal, 1997 yılında Canısı adlı TV filminin baş rolünde Emine Ün ile birlikte rol almıştır.

Reytingi fazla olunca Star TV’de dizi olarak yayınlanmaya başlayan Canısı, daha sonra Show TV’ye geçmiş, ardından 1998 yılında yayından kaldırılmıştır.

1998 yılında dördüncü albümü Sırılsıklam’ı çıkaran İbrahi Erkal’ın bu albümde “Güllerede Küstüm” ve “Gavurun Kızı” parçaları çok beğenilmiştir.

Müzik kariyerine bağlama, mandolin ve flüt gibi müzik enstürmanları çalarak başlayan İbrahim Erkal, Lise öğretimini bitirdikten sonra Musa Eroğlu Müzik Eğitim Merkezi binasında solfej ve nota dersleri almaya başlamıştır.

2003 yılında, Filiz Akgün ile dünya evine giren İbrahim Erkal’ın bu evlilikten üç çocuğu vardır. Erkal, . 2010’lu yılların başında bir gıda dükkanı açmıştır.

Son olarak İbrahim Erkal Nisan 2017’de evinin otoparkında baygın halde bulunmuş ve beyin kanaması geçirdiği öğrenilmiştir. Erkal, yoğun bakımda tedavi görmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz