18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriİHLAS HOLDİNG İNŞAAT GRUBU’NDAN BİZİM EVLER’DE EV SAHİBİ YAPACAK KAMPANYA “HEMEN TESLİM...

İHLAS HOLDİNG İNŞAAT GRUBU’NDAN BİZİM EVLER’DE EV SAHİBİ YAPACAK KAMPANYA “HEMEN TESLİM DAİRELERDE 48 AY TAKSİT İMKANI”

Bizim Evler 9, 10 ve 11 projelerinde geçerli

Bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan ve İstanbul’da değeri her geçen gün yükselen Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olan İhlas Holding İnşaat Grubu, yeni kampanyasıyla ev almak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor. Hemen teslim avantajına sahip Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleriyle birlikte yapımı devam eden Bizim Evler 11’de geçerli kampanyayla 48 aytaksitle ev alma imkanı sunuluyor.

İstanbul’da değeri her geçen gün yükselen vesağlam zemine sahip Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı İhlas Holding İnşaat Grubu, yeni hazırladığı kampanyayla konut almak isteyenlere cazip ödeme imkanısunuyor. Hemen teslim avantajına sahip olan Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10’la beraber yapımı süren Bizim Evler 11 projelerinde geçerli olan kampanyayla yüzde 25 peşin, kalanı 48 ay taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. Hazırlanan kampanyayla, planlı kentleşme ve modern şehirleşmenin en başarılı örnekleri arasında ilk sıralarda yer alan Ispartakule’de ev almak isteyenlere benzersiz bir imkan tanınıyor.

Bizim Evler serisiyle Ispartakule’debugüne kadar 11 projede 7 bin 192 daireyle birlikte 477 ticari ünite üreten ve tüm projelerinde toplamda 25 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Holding İnşaat Grubu, imza attığı projelerin tümünde aile konseptine sahip yaşam alanları sunuyor.

BUGÜN AL, YARIN TAŞINFIRSATI BİZİM EVLER 9 VE BİZİM EVLER 10’DA

İhlas Holding İnşaat Grubu, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinden konut alan ailelerebirbirinden ferah kullanıma sahip geniş daireler sunuyor.

3+1 ve 4+1 tipinde konut seçeneklerinin bulunduğu Bizim Evler 9 projesinde sakinlerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek sosyal imkanlar ve 16 adet cadde dükkanı yer alıyor.

Geniş peyzaj alanlarıyla birlikte kapalı yüzme havuzu, fitnesscenter ve Türk Hamamı’yla birlikte çocuk oyun alanları, basketbol ve futbol sahalarıyla Ispartakule’de özel bir yaşamın kapılarını aralayan Bizim Evler 10 projesinde geniş kullanım alanına sahip 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri ile bölgedeki ekonomiye büyük katkılar sunacak 58 cadde dükkanı yer alıyor.

Yüzde 25 peşin, 48 ay taksitle ev alma imkanı tanınan kampanya hemen teslim avantajına sahip her iki projede de geçerli durumda.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz