16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonİNTEMA, DOĞADAN İLHAM ALAN RENK PALETİ İLE MUTFAKTA TRENDLERİ BELİRLİYOR

İNTEMA, DOĞADAN İLHAM ALAN RENK PALETİ İLE MUTFAKTA TRENDLERİ BELİRLİYOR

Mutfakta yeniliklerin öncüsü İntema; ev dekorasyonunda öne çıkan en moda renklerde ve farklı tonlarda tasarımları ile mutfaklara farklı bir hava katıyor.

 

Eczacıbaşı Topluluğu’nun modüler mutfak markası İntema; uzman kadrosu, deneyimli mimar ekibi ve 46 yılı aşkın tecrübesiyle kişiye özel mutfaklar tasarlıyor. Yeni nesil mutfaklar üreten İntema; koleksiyonundaki tasarımları doğal ve pastel tonlar kullandığı renk paletleri ile birleştiriyor. Yeni nesil mutfak anlayışını şık ve işlevsel tasarımlarıyla birleştiren İntema, entegre kiler çözümleri, kayar-katlanır kahve köşeleri, cep içine gizlenen panel kapaklar gibi farklı uygulamalarla, kullanıcılarına mutfaktan taşan yaşam alanları sunuyor. Mutfak bütünlüğünü bozmayan eşsiz tasarımlar ile kusursuz bir görünüm sunarken; günümüz modasında öne çıkan doğallık, sıcaklık ve modernlik gibi kavramları seçkisindeki renk paleti ile de destekliyor.

 

Yeşil tasarımlar; doğanın huzurunu mutfaklara taşıyor.

İlhamını doğadan alan yeşil tonlardaki tasarımlar mutfaklara tazelik ve huzur getiriyor. Adaçayı, orman yeşili, beton yeşili gibi yeşilin birbirinden farklı tonlarındaki İntema tasarımları; pastel renk geçişleri ve ahşap detaylarla birleşerek mutfakları sofistike olduğu kadar rahatlatıcı bir atmosfere kavuşturuyor.

 

Mavinin ferahlığı beraberinde modernliği getiriyor.

Mutfak tasarımında mavi tonları kullanımı ferahlık ve modernliği beraberinde getiriyor. Pastel, gece ya da baltık mavisi İntema tasarımları; mutfaklara sakin ve rafine bir hava katıyor. Özellikle beyaz ve grilerle kombinlenen mavi tonlardaki mutfaklar verdiği şıklık hissi ile öne çıkıyor.

 

Zamansız şıklığın ve zarafetin simgesi gri, krem ve beyaz tonları…

Mutfaklara geniş ve aydınlık bir hava katan krem, saten, manolya gibi sıcak alt tonların yanı sıra; beyaz, buz, kül, trüf gibi grinin birçok seçeneğini koleksiyonunda buluşturan İntema, mutfaklarda zamansız ve çağdaş bir görünüm yakalıyor. Nötr renk paleti ile tasarlanmış mutfaklar yaşam alanlarının içinde çokça yer buluyor.

 

Toprak tonlarını kullanarak sıcak ve davetkar mutfaklar yaratmak mümkün…

Ev dekorasyonunda sıcaklık ve samimiyet yaratmak için ideal bir seçim olan doğal toprak tonları sıcaklığı ile mutfakları bambaşka bir boyuta taşıyor. Koleksiyonunda vizon, taupe, taş renkleri gibi toprağın birçok farklı tonunda alternatif sunan İntema, hem açık hem de kapalı mutfaklarda sıcak atmosfer yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor.

 

Ahşap tonlarla tasarlanmış mutfaklar rafine ve zamansız bir zevki yansıtıyor.

Doğadan ilham alan renk paleti ile mutfaklarda trendleri belirleyen İntema, ahşap tonlarıyla da mutfaklara sıcaklık ve doğallık katıyor. Meşe, ceviz, iskandinav ve natürel tonlardaki ahşap renkler, modern tasarımlarla birleşerek mutfaklara şık ve sofistike bir görünüm kazandırıyor. İntema’nın ahşap detaylarıyla zenginleştirdiği tasarımlar, ev dekorasyonunda öne çıkan doğallığı mutfaklara taşıyor ve yaşam alanlarına sıcaklık kazandırıyor. Bu sayede İntema, kişiye özel mutfaklarında her zevke hitap eden alternatifler sunarken, ev sahiplerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz