18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriKelebek Kids ile Alışverişler Ağaç Tohumuna Dönüşüyor

Kelebek Kids ile Alışverişler Ağaç Tohumuna Dönüşüyor

Sürdürülebilirlik vizyonuyla çalışmalarına devam eden doğa dostu marka Kelebek Mobilya, Ecording ile iş birliğine imza attı

Zamansız tasarımlarıyla yediden yetmişe herkese hitap eden Kelebek Mobilya, Kelebek Kids kategorisine özel anlamlı bir proje hayata geçiriyor. Ecording iş birliğinde gerçekleştirilecek proje ile alt limit olmaksızın Kelebek Kids kategorisinden yapılan her bir alışveriş, doğada ağaç tohumuna dönüşüyor. “Yeni neslin geleceği için daha yeşil bir dünya” mottosuyla yola çıkan marka, doğa ve toplum için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalışıyor.

Hayata geçirdikleri projelerle markanın önem verdiği sürdürülebilirliği vurgulayan Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan; “Kelebek Mobilya olarak sürdürülebilirlik ilkelerini benimsememiz, doğal kaynakların korunması ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakma konusundaki hassasiyetimizi yansıtıyor. Kelebek Kids kategorimizde başlattığımız bu özel proje, çocuklarımızın yaşayacakları daha yeşil bir dünya için attığımız önemli adımlardan sadece biri. Kelebek Kids ile çocuklarımızın ve gelecek nesillerin daha yeşil bir dünyada yaşamalarına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu projenin, markamızın taşıdığı değerleri ve geleceğe yönelik sorumluluğumuzu bir kez daha gözler önüne serdiğine inanıyoruz. Bunun yanı sıra üretim süreçlerimizde enerji verimliliğini artırmak da yenilikçi çözümler geliştirmek de önceliklerimiz arasında yer alıyor. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakma hedefimiz doğrultusunda, yenilikçi projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz