23 Ekim 2024 Çarşamba
Ana SayfaDiğerDekorasyonKelebek Mobilya'dan Bohem Dokunuşu: Soffice Koleksiyonu

Kelebek Mobilya’dan Bohem Dokunuşu: Soffice Koleksiyonu

Türk mobilya sektörünün tasarım trendlerini belirleyen Kelebek Mobilya, Soffice Koleksiyonu’yla bohem tarzın en samimi halini yaşam alanlarına taşıyor

Sektörün öncü markası Kelebek Mobilya, bohem tarzındaki koleksiyonlarına bir yenisini daha ekliyor. İskandinav tasarım stilinin zamansız ve dinamik enerjisini yansıtan Soffice Koleksiyonu, kişiseleştirilmiş detaylarıyla yaşam alanlarına estetik bir hava katıyor. “Yeniliğe Kanat Açtık” mottosuyla tüm Türkiye’de kanatlanmayı hedefleyen Kelebek Mobilya, şıklık ve konforu harmanlayarak Soffice Koleksiyonu’nu Kelebekseverlere sunuyor.

Soffice ile Yemek Odaları İhtişam İhtişamlı Hale Geliyor

Safir meşe renginin zarafetiyle tasarlanan Soffice Yemek Odası Takımı, sıradan yemek odalarını bohem havasıyla göz alıcı bir şölene dönüştürüyor. Beyaz kaplama sandalyeler ve özel sünger yapısıyla maksimum konfor sunan bu takım, yemek anlarını keyif dolu kılıyor. Doğal yuvarlak aynasıyla da odalara yeni bir boyut ekliyor.

Salonunuzu Şıklıkla Buluşturan Eşsiz Parça: Soffice TV Ünitesi

Yalın ve zarif çizgileriyle Soffice TV Ünitesi, her tarza uyum sağlayarak salonların en özel parçası olmaya hazırlanıyor. Bohem ruhu yansıtan detaylarıyla, sıcak ve davetkar bir atmosfer yaratıyor. Televizyon izleme keyfini artıran Soffce, modüler yapısıyla pratik bir kullanım sunuyor. Kolay temizlenebilir özelliği ve geniş depolama alanları, evin düzenini sağlarken aynı zamanda bohem bir estetik sunuyor.

Kişiselliği Yansıtan Soffice Köşe Koltuk

Özel renk kombinasyonlarıyla farklı tarzların favorisi haline gelen Soffice Köşe Koltuk, yeşil, krem, gri ve turuncu tonlarıyla harmanlanmış kadife kumaşı, bohem bir sıcaklık ve samimiyet sunarak yaşam alanlarına renk katıyor. Hem şıklığı hem de kolay temizlenebilirliği ile dikkat çeken bu Soffice, fonksiyonel ve sade tasarımıyla da göz dolduruyor. Bu koleksiyona özel hazırlanan Soffice Berjer, yaşam alanlarını doğal bir hava katarak tamamlıyor.

Soffice Dekor Koleksiyonuyla Ev Dekorasyonunda İlham Veren Seçenekler!

Yaşam alanlarını görkemli hale getirecek Soffice Koleksiyonu’nun dekor kategorisinde; aydınlatmadan halıya, mumdan vazo ve abajura kadar birçok bohem dokunuşla zenginleştirilmiş ürün bulunuyor. Doğal renk tonlarıyla hazırlanan Soffice, sıra dışı tasarımlarıyla evlere ferah bir hava katıyor. Klasik görünümü modern dokunuşlarla birleştiren Soffice, minimal çizgileriyle mekâna zariflik kazandırıyor. Terra cotta malzemeden üretilen dekor küpler, hem iç hem de dış mekan aksesuarı olarak kullanılabilme fırsatı sunarak, bohem bir atmosfer yaratıyor. Evlerin tamamlayıcı parçası olan halılar ise, Soffice Koleksiyonu’na özel doku, şekil ve tasarımıyla bohem estetiği evlere taşınıyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz