18 Ekim 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriKonut kredilerinin hayat sigortasında yenileme zamanı gelenlere fırsat doğdu

Konut kredilerinin hayat sigortasında yenileme zamanı gelenlere fırsat doğdu

Bankalardan konut kredisi kullanarak ev sahibi olanlar, borçlarını güvence altına alan kredi hayat sigortalarını vade sonuna kadar her sene yeniliyor. Yıllık yenileme zamanı gelen tüketiciler, dilerlerse hayat sigortalarını daha uygun ve avantajlı fiyatlarla yaptırabiliyor. Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.’nin dijital platformu olayinkolayi.com, bankalara oranlara yüzde 40’a varan indirimli poliçe fiyatları sunuyor. Konut kredisi borcu olanlar, olayinkolayi.com üzerinden borçlarına yönelik hayat sigortası poliçelerini hızlı ve pratik biçimde yaptırabiliyor.

Ev sahibi olmak için kredi kullananların önünde, hayat sigortalı ve hayat sigortasız olarak iki farklı alternatif bulunuyor. Sigortasız seçeneğin faiz oranı daha yüksek olduğundan, kredi maliyeti de artıyor. Sigortalı teklifte ise, tüketicilerin karşısına kredi hayat sigortası maliyeti çıkıyor. Kredi hayat sigortalarını, konut kredisi kullandıkları bankadan yaptırmış olan tüketicilerin bu poliçeleri, borçları bitene kadar her sene yenileniyor. Tüketicilerin kredi kullandıkları bankalar dışında, diledikleri sigorta şirketi üzerinden poliçe yaptırıp, bunu bankalara ve diğer finans kuruluşlarına ibraz etme hakları da bulunuyor. Dolayısıyla kredi hayat sigortalarının yenileme zamanı gelen tüketiciler, Olayinkolayi.com isimli dijital platform üzerinden yeni poliçelerini yaptırarak, %40’a varan oranlarda tasarruf edebiliyor.

Konut kredisi kullanacaklar için ücretsiz asistanlık hizmeti de sunuluyor

Hizmete girdiği 2018 yılından bugüne milyonlarca kullanıcısına sigorta yolculuklarında destek veren olayinkolayi.com, sunduğu ücretsiz asistanlık hizmetiyle de tüketicilerin birçok sorusuna, hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında 0850 222 3466 numaralı Çağrı Merkezi numarası veya Whatsapp hattı üzerinden anlık yanıt vererek, kolay çözümler sunuyor. Ayrıca olayinkolayi.com’un hesaplama araçlarını kullananlar, gelirlerine göre ne kadar kredi çekebileceklerini kolayca belirlerken, emlakçı komisyonu, tapu harcı, taşınma masrafları gibi olası giderlerini de hesaplayabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz