22 Ekim 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriNURUS, Calma Akustik Podları ve Ödüllü Ofis Sandalyaleri ile Orgatec 2024’te

NURUS, Calma Akustik Podları ve Ödüllü Ofis Sandalyaleri ile Orgatec 2024’te

Nurus, kullanıcılarının üretkenliğine katkıda bulunan yaratıcı çözümleriyle sektördeki öncülüğünü koruyor; yüksek inovasyon ve teknoloji kullanılan tasarımlarıyla dünyanın en önemli fuarlarında yer almaya devam ediyor. Bu yıl 22-25 Ekim tarihlerinde Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecek, global mobilya ve tasarım sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olan Orgatec’e katılan Nurus; mükemmel mühendislik ve ileri teknolojiyi buluşturan ürünleriyle, dünya markalarıyla aynı holde yer alacak.

Sektörde 97. yılını geride bırakırken global büyümesine hız veren Nurus, bir teknoloji şirketi olarak sürdürdüğü yolculuğunda, dünyanın en prestijli fuarlarından biri olan Orgatec’te, en prestijli ürünlerini sergileyerek sektördeki liderliğini pekiştiriyor. Nurus, global pazardaki başarısını yalnızca mobilya üretimiyle sınırlı kalmayarak, ileri teknoloji ve mühendislik çözümlerini ofis yaşamına entegre etmesiyle sürdürüyor. Nurus’un Orgatec’te sergileyeceği ürünler arasında, gelişmiş akustik teknolojilerle donatılmış Calma akustik podları ve ödüllü ofis sandalyeleri, çalışma ortamlarında sessizlik, konfor ve verimliliği buluşturan yenilikçi çözümler olarak dikkat çekiyor.

Sessizlik ve Verimliliği Buluşturan Calma Akustik Podları

Nurus’un Calma akustik podları, çalışma alanlarında sessizlik ve verimliliği dengeli bir şekilde bir araya getiren yenilikçi bir çözüm olarak öne çıkıyor. Gelişmiş mühendislik ve ileri teknolojinin ürünü olan Calma podları, çalışanların sessiz bir ortamda daha yüksek konsantrasyon ve odaklanma sağlaması amacıyla tasarlandı. Ancak tamamen izole etmek yerine, dengeli bir akustik deneyimisunarak, iş dünyasında verimliliği artırıyor.

Calma Akustik Podları, A Sınıfı Ses Yalıtımı Sertifikası ve Indoor Air Quality Sertifikalı malzemeleri sayesinde, yalnızca sessizlik değil, aynı zamanda sağlıklı bir çalışma ortamı sunuyor. Kullanıcıların kişisel tercihleri doğrultusunda özelleştirilebilen Calma, çalışma alanlarında kontrollü sessizlik kavramını yeni bir seviyeye taşıyor. Hem bireysel çalışma alanları hem de ekip çalışmaları için ideal bir ortam sağlayan Calma, verimliliği artırırken, çalışanların sağlığını ve konforunu ön planda tutuyor.

Nurus’un fuarda sergileyeceği üçüncü nesil Calma podları, kullanıcı sağlığını ön planda tutarak VOC’siz malzemeler ile üretilerek kusursuz bir akustik deneyim sağlıyor.

Bu akustik podlar, modern iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmış olup, özellikle açık ofisler ve yoğun çalışma ortamlarında sessizlik, odaklanma ve verimliliği bir araya getiren sağlıklı bir sessizlik deneyimi sunuyor. Calma Akustik Podları, iş dünyasında sessizliğin, verimliliği artıran stratejik bir unsur olduğunu kanıtlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz