22 Ekim 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriSalamis Bay Conti’de Kesintisiz Eğlence ve Eşsiz Deneyim Kış Boyu Devam Ediyor

Salamis Bay Conti’de Kesintisiz Eğlence ve Eşsiz Deneyim Kış Boyu Devam Ediyor

 

Konumu, denizi, lezzetleri ve sunduğu imkanlarla konuklarına çok özel bir deneyim sunan Salamis Bay Conti ‘de yaz kış fark etmeksizin kesintisiz eğlence devam ediyor

Kıbrıs’ın en gözde bölgesinde bulunan Salamis Bay Conti, sadece konaklama ve denizle sınırlı kalmıyor, eğlence konseptiyle de misafirlerini büyülüyor. Yaz boyu Brezilya’dan getirilen revüler, Rusya’dan ve Ukrayna’dan gelen revü grupları ve yerel topluluklarla çok özel programlar sunan otel, kış sezonu için de iddialı programlarıyla misafirlerini bekliyor.

Salamis Bay Conti Hotel, Kuzey Kıbrıs’ın ünlü altın kum plajlarına ve unutulmaz yaz eğlencelerine ev sahipliği yapan bir tatil cenneti. Otel, yaz ve kış mevsim fark etmeksizin çeşitli etkinlikler ve konsept partiler sunarak misafirlerine kesintisiz eğlence vadediyor. Özellikle Kasım ayında düzenlenecek “Kids Festival” (Çocuk Karnavalı) sayesinde, ara tatilini çocuklarınız için unutulmaz bir hale getirebilirsiniz. Çocuklar eğlenirken, siz de otelin spa merkezinde çeşitli masaj hizmetleri, hamam, sauna ve havuz gibi dinlendirici olanaklardan faydalanabilirsiniz.

Dünya mutfağından lezzetler..

Otelin Selçuk Ana Restoranı’nda dünya mutfağından lezzetler eşliğinde keyifli kahvaltılar, öğle ve akşam yemekleri sunuluyor, bu da tatilinizi lezzetli bir deneyime dönüştürüyor. Canlı müzik performansları ile birbirinden değerli sanatçı ve gurupların sahne aldığı Othello Bar gecelerin eğlence odağı olarak tüm kış coşturmaya devam ediyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz