16 Eylül 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriSur Yapı’dan “Yeni Evim” Projesine Ek İndirim

Sur Yapı’dan “Yeni Evim” Projesine Ek İndirim

Sur Yapı, “Yeni Evim” kampanyasına destek olmak için 3 yeni proje hayata geçirirken, yüzde 25 ek indirim sunuyor.Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından kısa süre önce açıklanan Yeni Evim kampanyasının, ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyledi.

Yeni Evim kampanyasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ve bilgiler veren Elmas, yeni konut finansman modeline ek avantajlarla destekte bulunduklarını bildirdi. Elmas, “Yüzde 0,69’dan başlayan oranlar, 15 yıla varan vade, yüzde 10 peşinat ve ilk 3 yıl taksit ödeme kolaylığı sunan Yeni Konut Finansman Modeli, ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Birinci bölge olan İstanbul ile ikinci bölge olan Antalya’daki projelerimizle kampanyaya destek veriyor, üstelik ‘yüzde 25 ek indirim de Sur Yapı olarak bizden’ diyoruz.” şeklinde konuştu.

Modelin en büyük avantajlarından birinin de ilk 3 yıl düşük tutulan taksitler olduğunu vurgulayan Elmas, “İlk yıl taksitlerini konut üreticileri olarak yüzde 5 oranında biz sübvanse ediyoruz. Böylelikle vatandaşımız, ilk 3 yıl çok düşük taksitlerle kredisini ödemeye başlıyor. İkinci veya üçüncü yıldan sonra ise evine taşınmış oluyor ve kiradan kurtuluyor.” dedi.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından kısa süre önce açıklanan Yeni Evim kampanyasının, ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyledi.

Yeni Evim kimpanyasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ve bilgiler veren Elmas, yeni konut finansman modeline ek avantajlarla destekte bulunduklarını bildirdi. Elmas, “Yüzde 0,69’dan başlayan oranlar, 15 yıla varan vade, yüzde 10 peşinat ve ilk 3 yıl taksit ödeme kolaylığı sunan Yeni Konut Finansman Modeli, ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Birinci bölge olan İstanbul ile ikinci bölge olan Antalya’daki projelerimizle kampanyaya destek veriyor, üstelik ‘yüzde 25 ek indirim de Sur Yapı olarak bizden’ diyoruz.” şeklinde konuştu.

İlk Yıl Taksitlerine Yüzde 5 Sübvanse

Modelin en büyük avantajlarından birinin de ilk 3 yıl düşük tutulan taksitler olduğunu vurgulayan Elmas, “İlk yıl taksitlerini konut üreticileri olarak yüzde 5 oranında biz sübvanse ediyoruz. Böylelikle vatandaşımız, ilk 3 yıl çok düşük taksitlerle kredisini ödemeye başlıyor. İkinci veya üçüncü yıldan sonra ise evine taşınmış oluyor ve kiradan kurtuluyor.” dedi.

“İstanbul Ve Antalya’daki Projelerimizle Kampanyaya Destek Oluyoruz”

Altan Elmas, Sur Yapı Antalya ve İstanbul’da devam eden projelerini kampanyaya dahil ettiklerini aktararak, “Antalya’da yer alan Sur Yapı Antalya Suites ve Ümraniye’de başlayacak Sur Yapı Cevher ve Exen Konakları isimli 3 yeni projemizin de ön satışını planladığımız tarihten öne alarak kampanya şartlarında satışa sunuyoruz.” ifadesini kullandı.

Antalya‘daki kentsel dönüşüm projelerinde yaşamın başladığını ve son 2 yılda teslim edilen bağımsız bölüm sayısının 4 bini geçtiğini bildiren Elmas, Sur Yapı Antalya Suites projesini orta gelirli kesime uygun hale getirdiklerini söyledi. Elmas, “Orta gelirli vatandaşlara özel geliştirilen Antalya Suites projemizde yüzde 25 indirimle, 1,6 milyon TL’den başlayan fiyatlar ve ilk yıl 5 bin 700 TL taksitle 15 yıl vadeli olarak ev sahibi olma imkanı sunuyoruz. Antalya Suites, blokların üstünde yer alan yüzme havuzu ve deniz manzarasıyla keyifli bir yaşam sunuyor.” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz